Notícies

Comença el concurs Pica Lletres

Comença el concurs Pica Lletres

Torna el concurs Pica Lletres a la graella de Ràdio Granollers. És un espai de concurs lingüístic de lletreig que compta amb la participació de 120 alumnes de 2n d'ESO de tot Catalunya, la nostra comarca inclosa.

La dinàmica és senzilla: els alumnes d'enfronten en diferents eliminatòries fins arribar a la Gran Final Nacional, que es farà al juny. Competeixen dos equips formats per tres concursants cadascun, de manera que cada equip representa un centre educatiu d'una població catalana. Ambdós equips participen des de la ràdio del seu poble.

Els programes són presentats per Pere Puig, periodista de VOTV. Quan hi participin escoles de Granollers o del Vallès Oriental, els alumnes seran als estudis de Ràdio Granollers amb el nostre company Paco Agudo, un dels editors-presentadors del magazín matinal Granollers Avui.

Cada setmana emetrem dos programes de Pica Lletres: dimecres i dijous, a les 17.30h. I dissabte, repetició d'emissions a les 10.00h (dimecres) i a les 10.30h (dijous). No us el podeu perdre.